Skip to main content

Pölkky Kuusamo vs. LP-Vampula 30.1.2016

Pölkky Kuusamolla on runkosarjassa jäljellä vielä yhdeksän ottelua, mutta vain kolme niistä on kotiotteluita. Katsomatta ei kannata jättää myöskään ensi lauantain peliä, joka pelataan jo kaksi kertaa kohdattua LP-Vampulaa vastaan. Molemmat kohtaamiset ovat päättyneet Pölkyn voitoiksi.

Runkosarjan päätteeksi neljä parasta joukkuetta pääsevät valitsemaan itselleen sopivaa pudotuspelivastustajaa. Tällä kaudella valintasysteemiä on muutettu siten, että runkosarjan voittaja pääsee valitsemaan kahdesta vaihtoehdosta (7. ja 8. sijoittuneista). Toiseksi sijoittunut runkosarjan kuudennesta ja edellisestä valinnasta jäljelle jääneestä, jne.

Pölkky on nyt sarjassa kuudentena ja haluaa kovasti rohmuta edellä niukasti olevia WoVoa ja Orpoa kiinni. Takaa pyrkivät on myös pyrittävä pitämään loitolla. Vampulan sijoitus on seitsemäs ja myös sillä ovat niskaan hengittäjinä Pieksämäki ja kovassa nousukunnossa oleva LiigaPloki.

Viime sunnuntaina LP-Vampula hävisi kotonaan Plokille 1-3 ja koki ikävän takaiskun Saara Eskon loukkaantumisen myötä. Saaran kausi on ohi viiden hyvän ottelun jälkeen polven eturistisiteen katkettua.

Pölkky Kuusamo toivoo lentopalloyleisöltä hyvää tukea myös vielä jäljellä olevissa runkosarjan peleissä. Kevään pelit ovat asia erikseen ja niihin palataan myöhemmin.

Pölkky Kuusamo vs LP-Vampula la 30.1.2016 klo 17.00 Kuusamon liikuntahallilla. Tervetuloa mukaan tunnelmaan – hallilla nähdään!

Linkissä otteluennakko liigan sivuilla.