Skip to main content

Pölkky – Puijo Wolley 9.3.2022

Kuusamo ja Puijo Wolley kohtaavat vielä kahdesti

Runkosarja lähestyy loppuaan ja runkosarjan kärkipaikkaa vahvasti tavoitteleva Pölkky Kuusamo saa keskiviikkoiltana vastaansa mainiota kautta pelaavan Puijo Wolleyn. Puijon sijoitus on tällä hetkellä kuudentena, mutta seitsemäntenä oleva LP-Vampula hengittää niskaan vain pisteen perässä. 

Pölkky ja Puijo Wolley ovat kohdanneet kertaalleen joulukuussa Kuopiossa ja Pölkky haki silloin tulevasta vastustajastaan puhtaan 3-0 voiton. Puijolla on vahva haaste lisäpisteiden hankkimiseen, sillä se pelaa myös viimeisen runkosarjan ottelunsa Pölkkyä vastaan Kuopiossa perjantaina. LP-Vampulalla on vielä ottelu JymyVolleyta vastaan Nurmossa. Puijon haasteita lisää myös hakkuri Natasha Calkinsin loukkaantumien viikonloppuna ottelussa Hämeenlinnaa vastaan. Samoin joukkueen toinen libero Petra Sahlberg on sivussa loppukauden.

Runkosarjan sijoituksista ja samalla pudotuspelien kotiedusta käydään vielä tiukkaa vääntöä ihan loppuun asti. Samalla joukkueiden pitää valmistautua varsin nopealla tahdilla käynnistyviin pudotuspeleihin.

Pölkky Kuusamo vs. Puijo Wolley
9.3.2022 klo 18.30
Kuusamon liikuntakeskus