Skip to main content

Playoffs Pölkky vs. WoVo game 1

Puoliväierät starttaavat torstaina Kuusamossa

Pölkyn pudotuspelit starttaavat vauhdilla torstaina klo 18.30 Kuusamossa paikallisvastustaja WoVo Rovaniemeä vastaan, onhan liikuntakeskuksen huikean illan otteluisäntänä Juha Kankkunen Driving Academy. 

Puolivälierät pelataan paras viidestä, jolloin välieräpaikkaan tarvitaan kolme voittoa. Hävinneellä osapuolella alkaa kesälomat. Ottelut WoVoa vastaan pelataan siten, että torstaina aloitetaan Kuusamossa, lauantaina pelataan Rovaniemellä klo 17, sunnuntaina Kuusamossa samoin klo 17. Tarvittaessa pelataan ensi viikolla tiistaina Rovaniemellä klo 18 ja torstaina Kuusamossa klo 18.30. Ottelusarjasta jatkoon menijä selviää viimeistään seuraavan viikon aikana.

Molemmat joukkueet ovat nousukuntoisia, onhan WoVo voittanut tämän vuoden puolella Puijon kahdesti, Hämeenlinnan, Kuortaneen, LP Viestin ja Vampulan kertaalleen. Tappioitakin on tullut, mutta muita ei muistella kuin Pölkylle helmikuun lopulla kärsitty 3-0 tappio. Pölkyn kausi on ollut vertaansa vailla vuoden vaihteen jälkeen, 11 voittoa ja yksi 2-3 tappio LP Kangasalalle, jolta Pölkky ryösti runkosarjan voiton. Koko kauteen mahtuu 23 voittoa ja viisi häviötä.

Timo Tolvanen, mitä ajattelet playoffsien alkaessa kun vastustajaksi tulee nousukuntoinen WoVo?
– Nythän ne alkavat, kauden mielenkiintoisimmat pelit. Ja mikäs sen hienompaa, kun kaksi hyvävireistä joukkuetta kohtaa toisensa puolivälierissä. Vastaan tulee hienon nousun runkosarjassa tehnyt Wovo. Ja kun molemmat joukkueet pääsevät vähemmällä matkustuksella, voidaan odottaa aika raikkaita ja kiihkeitäkin paikallisvääntöjä. Ja uskon, että molemmilla paikkakunnilla nähdään myös vierasjoukkueen kannattajia, joten katsomoissakin on tunnelmaa.

– Wovo on petrannut peliään syksyn jälkeen ja he ovat pelanneet hyvää lentopalloa viimeiset viikot. Oikeastaan WoVo on pelannut pudotuspelejä jo usean viikon ajan, kun se taisteli paikasta puolivälieriin. Vastaan saadaan kova porukka. Mutta hyvässä vireessä mekin ollaan, eikä tässä kannata alkaa mitään suuria muutoksia tekemään tai miettimään mitään ihmeellistä. Edelleenkin yritetään pelata peliä nimeltä lentopallo ja voittaa eriä ja pelejä enemmän kuin vastustaja. Nyt ei enää tyylipisteilläkään ole niin väliä, kun taistellaan voitoista.

– Uskon, että hyvällä ja positiivisella tekemisellä ja omien kannustuksella saadaan hyvä taistelu päälle ja se kantaa yli vaikeidenkin hetkien. Arvostellakin voi, mutta auttaako se ketään. Kannustaminen ja myötäeläminen auttaa yleensä aika paljon pitemmälle.

– Nyt kun saataisiin meteliä mökkiin, niin hienoja pelejä on varmuudella luvassa!

Otetaan Dolen vinkistä koppia ja täytetään Liikuntakeskuksen lehterit ääriään myöten äänekkäistä kannustajista!

Otteluisäntä: Juha Kankkunen Driving Academy.

Pölkky vs. WoVo
12.3.2020 klo 18.30
Kuusamon liikuntakeskus