Skip to main content

Pihtiputaan syysturnauksessa voitot tasan 1-1

Pölkky Kuusamo pelasi LiigaPlokia vastaan perjantaina ja lauantaina Pihtiputaan harjoitusturnauksessa. Puijo Wolley ei päässyt osallistumaan turnaukseen pelaajien sairastumisten vuoksi. Pölkyn ja LiigaPlokin pelit olivat varsin tasaisia: perjantaina Pölkky voitti erin 3-2 (20-25, 25-18, 22-25, 25-15, 17-15) ja lauantaina puolestaan LiigaPloki oli parempi erin 3-1 (25-18, 23-25, 30-28, 25-23).

Muutama viikko aikaisemmin Kuusamossa Pölkky pelasi LiigaPlokia vastaan varsin terhakkaasti voittaen molemmat kohtaamiset 3-0.

Pölkyn valmentaja Tuomas Alatalo näki joukkueensa otteissa paljon hyviä merkkejä, vaikka kauden alussa peli vielä ailahteleekin:

– Viikonlopun pelit Pihtiputaalla antoivat taas lisäinfoa joukkueesta niin valmentajalle kuin pelaajillekin. Keskihyökkäyksemme toimi läpi viikonlopun erinomaisesti, sekä Me’Ashah (Nicholson) että Kenzie (Filer) hyökkäsivät hyvillä tehoilla. Aloitussyöttömme on myös hyvä, vaikkakin lauantaina virhemäärä oli hieman liian suuri.

– Laitureiden tonteilla etsitään vielä oikeaa koostumusta, varsinkin Olenalla oli hieman vaikea viikonloppu. Molemmissa otteluissa osoitimme pystyvämme hyvään vastaanottopeliin, mutta se ailahtelee vielä liikaa.

– Joukkue odottaa lauantain cup-ottelua innokkaasti, hienoa päästä tosipelien kimppuun ja vieläpä rakkaan kotiyleisön edessä, toteaa Tuomas taisteluintoa uhkuen!

 Lokakuun alku käynnistää tosi toimet. Lauantaina 1.10. Pölkky pelaa Suomen Cupin ottelun Kuusamossa klo 13.00 alkaen WoVo Rovaniemeä vastaan. Peli on samalla Pallo-Karhujen 50-vuotis juhlaottelu, eikä ole vaikea arvata, että Pölkky haluaa päästä myös Cupissa pitkälle.

Naisten liiga käynnistyy 14.10., jolloin samat joukkueet kohtaavat uudelleen Kuusamossa klo 18.30 alkavassa ottelussa. Tämä on perjantain ainoa liigapeli, joten molemmat joukkueet ovat hyvin huomion kohteina.

Nyt kauden alkaessa, myös fani-katsomon pitää olla hereillä ensi vihellyksestä alkaen.

Hallilla tavataan!