Skip to main content

Pelireissun kuulumiset – syyskausi yhtä peliä vaille paketissa

Pölkky Kuusamon vuoden 2015 viimeinen vieraspelireissu starttasi totutusti perjantaina klo 12 liikuntahallin pihasta. Joukkue nautti Kuopiossa päivällisen ja siitä jäljellä oli vielä lyhyt siirtymä Jyväskylään yöpymistä varten.

Lauantaiaamuna joukkue otti pienen aamuhien, jonka jälkeen lounas ja matkalle kohti Huittisia. LP-Vampulan kotisali oli täynnä yleisöä, mutta Kuusamon omat fanijoukot kannustivat kiitettävästi Pölkkypäitä. LP-Vampula tuli peliin hyvällä sykkeellä ja vei avauserän itselleen. Pölkky Kuusamon peli alkoi kuitenkin rullata koko ajan paremmin ja kolme seuraavaa erää olivat vierailijoiden juhlaa. Joukkueen torjunta-puolustus toimi hyvin ja kuusamolaiset pääsivät hyökkäämään hyviä jatkohyökkäyksiä. Kaiken kaikkiaan varsin ehjä esitys kuusamolaisryhmältä.

Pelin jälkeen Pölkkypäät suuntasivat yöpymään Tampereelle. Sunnuntaiaamu alkoi jälleen kevyellä aamupalloilulla, jonka jälkeen lounas ja pieni lepo ennen LP Kangasalan emännöimää ottelua. Itsenäisyyspäivän kamppailu oli molemmilta joukkueilta ailahteleva. Kumpikin joukkue kadotti välillä otteensa pelistä, mutta LP Kangasala käänsi pelin lopulta itselleen tarkalla syöttöpelillä sekä paremmalla puolustuspelillä. Pölkky Kuusamo kuitenkin osoitti, että myöskin Kangasala on täysin haastettavissa oleva joukkue tällä kaudella.

Vuoden viimeisen vieraspelikiertueen saldona oli siis varsin tyydyttävät neljä sarjapistettä kuudesta. Joukkue on vahvasti mukana keskikastin taistelussa, joka vaikuttaa olevan tällä kaudella erittäin tasainen. Edessä on vielä ensi sunnuntaina kotiottelu OrPoa vastaan. Jälleen kaivataan mahtavan kuusamolaisyleisön kannustusta. Mukavaa joulunaikaa kaikille!

-Tumppi-