Skip to main content

Pallokarhujen kakkosjoukkue lohkovoittajina jatkosarjaan

Pallokarhujen kakkosjoukkue paketoi syyskautensa 3-0 (25-10, 25-4, 25-4) voitolla ja 0-3 (16-25, 20-25, 18-25) tappiolla rovaniemeläisiä WoVo 2 ja WoVo 3 vastaan. Itsenäisyyspäivän vieraspelireissulle lähtiessä kupletin juoni oli selvillä: PaKa:n oli saalistettava vähintään kolme sarjapistettä tarjolla olleista kuudesta pisteestä, jotta paikka ylemmässä jatkosarjassa varmistuisi.

Jatkosarjapaikka ja samalla lohkovoitto varmistui jo päivän ensimmäisessä pelissä Woman Volleyn kolmosjoukkuetta vastaan, jonka PaKa vei tyylikkäästi ja selvin eräluvuin. Lohkosuosikkina ainakin Pallokarhujen papereissa kauteen lähtenyt WoVo 2 pelasi päivän toisessa pelissä totutun vahvasti, vaikka tiedossa oli jo etukäteen ettei voittokaan riittäisi nostamaan joukkuetta ylempään jatkosarjaan. Panoksen puuttuminen ei näkynyt WoVon pelaajien otteessa ja kotijoukkue olikin Pallokarhuja edellä pelin joka osa-aluella.

Mutta kuinka valmentaja Tapio Ojala tiivistää päivän annin? ”Ensimmäinen peli hoidettiin hyvin. Toisessa pelissä WoVo 2:n hyökkäys oli tehokkaampaa ja puolustus parempaa. Omia suoria virheitä tulee edelleen liian paljon. Vastustaja pelasi yksinkertaisesti paremmin ja ansaitsi voittonsa. Mutta harvoin on ylletty lohkovoittoon, joten mukava tästä on kautta jatkaa.” Lohko 1:n kärkipää oli erittäin tasainen ja pelejä pelattiin iloisesti ristiin syksyn aikana. Neljä parasta joukkuetta oli lopulta sarjataulukossa kahden pisteen sisällä.

Tammikuussa alkavassa ylemmässä jatkosarjassa samassa lohkossa Pallokarhujen kanssa pelaavat jo alkusarjasta tutut Lentis-88 Torniosta ja Oulunsalon Vasama 2 sekä Oulunsalon Vasama 1. Jatkosarja alkaa Pallokarhujen osalta su 17.1. kotipelillä Torniota vastaan.

PaKa 2 – Lentis-88 17.1.2016 klo 13:00, Torangin koulu.

– Suoma –

Naisten 2 -sarja, Lohko 1:n lopputilanne

Naisten 2 -sarja, ylempi jatkosarja Lohko 1