Skip to main content

PaKan nimeksi Pölkky Kuusamo

Pallo-Karhujen naisten liigajoukkue pelaa kaksi seuraavaa kautta Pölkky Kuusamo -nimellä. PaKa-lentopallon puheenjohtaja Tarmo Ronkainen kertoo, että uusi nimi ei vaikuta seuran nimeen muulta osin. -Seuran nimi ja junioritoiminta jatkuu edelleen entisellä nimellä. Nimen muutos koskee siis vain naisten edustusjoukkuetta.

Puheenjohtajan puhelin on soinut tiuhaan tahtiin ja hän on tyytyväinen lopputulokseen. -Sopimus saatiin nopeasti pystyyn pitemmän ajan pohjustuksen jälkeen. -Sopimus on huomattava ja pystymme nyt taloudellisesti valmistautumaan paremmin tuleviin kausiin.

Pölkky Oy:n toimitusjohtaja Jouko Virranniemi pitää uutta sopimusta merkittävänä. Uudessa nimessä  näkyvät sekä Pölkky Oy, että Kuusamo Hirsitalot. -Haluamme olla tukemassa paikallista urheilua. Lentopallo on suosittu laji niin maailmalla kuin Kuusamossakin. Myös Pölkyn työntekijöiden keskuudessa lentopallo on suosittu harrastus. -Olemme olleet myös Oulun Ettan yhteistyökumppanina.

Vahvasti kuusamolainen Pölkky Oy on Pohjois-Suomen suurin yksityinen puunjalostaja. Pölkky-konsernin liikevaihto on 157 miljoonaa euroa vuodessa ja konserni työllistää 250 alan ammattilaista. Vuosittainen sahatavaran tuotanto on 650 000 m3, josta jatkojalostuksen osuus on noin 40 %. Pölkky Oy:n Kuusamossa sijaitsevan päätoimipaikan lisäksi  tuotantolaitokset ovat Taivalkoskella, Oulussa, Pohjois-Kuusamon Kitkalla sekä Kajaanissa.