PaKan naisten 2 -joukkue avasi voittotilin 26.10.2014 turnauksessa.

PaKan ensimmäinen voitton N2 sarjassa irtosi OsVa 3:sta. Voittu tuli lopulta selkein numeroin 3 – 1 (15 – 25, 25 – 13, 25 – 12, 25 – 14), vaikkakin matkustaminen näkyi ensimmäisen erän pelaamisessa. Erän aikana lähes kaikki oli hukassa, virheitä tuli niin syöttö-, nosto- kuin hyökkäyspelissäkin. Toiseen erään joukkue lähti selvästi paremmalla asenteella. Aloitukset alkoivat pysymään ruudussa ja sen myötä muutkin osa-alueet paranivat ja pelistä tuli huomattavisti rennompaa. Näin sarjan avauspisteet oli saavutettu.

Heti perään oli toinen peli Liminkaa vastaan. Liminka vei pelin selvästi 3 – 0 (25 – 11, 25 – 14, 25 -18). Vastusta oli selkeästi joka osa-alueella joukkuettamme parempi. Emme pystyneet nostamaan palloa kunnolla ja sen johdosta vastustajalla oli helppo poimia hihalla pallot ylös ja käyttää kaikki hyökkäysalueet hyödyksi. Vastustaja suoritti kolmannesas erässä muutamia vaihtoja, jolloin meidän syöttöpeli toimi vieden joukkueen hetkeksi johtoon. Sitä kesti yli erän puolivälin, mutta Limingan laaja materiaali osoittautui tällä kertaa liian kovaksi.

Nuori joukkue sai kuitenkin arvokasta kokemusta pelatessaan kokeneempia joukkueita vastaan. Tytöillä on seuraavaksi A -tyttöjen turnaus Kuusamossa 8.11. ja 2 -sarjan pelit 23.11. vieraissa.