PaKa – RaLepa 1-3

Raahe vei kärkikamppailun

PaKa – RaLepa 1-3 (18-25, 28-26, 25-27, 13-25).

Pakan 2-sarjajoukkueen vieraaksi saapui sunnuntaina RaLepa Raahesta. Kaikki kolme pistettä lähtivät vieraiden matkaan pari tuntisen, hyvätasoista lentopalloa tarjonneen väännön jälkeen. Ensimmäinen erä oli kotijoukkueelta vielä varovaista tunnustelua, mutta pelirohkeus alkoi löytyä toisen erän puolivälistä lähtien. Erää oltiin vielä 9-15 tappiolla, mutta niin vain tarvittavat pisteet kammettiin erävoittoon.

Ottelun kolmas erä oli pelin kulminaatiopiste – tappiolla oltiin jo 20-24, kunnes Minna Uusi-illikaisen syöttövuorolla noustiin eräpalloon 25-24, jonka vieraat selvittivät ja saivat vielä seuraavatkin taisteltua itselleen. Neljäs erä lähtikin mollivoittoisesti tsemppaamisesta huolimatta liikkeelle ja henkisen niskalenkin ottaneet raahelaiset marssivat lopulta helpohkoon voittoon.

Peli oli tosiaan hyvätasoinen viimeistä erää lukuun ottamatta. Molemmat joukkueet hyökkäsivät ja puolustivat mallikkaasti. Kotijoukkueen rosterista puuttui viisi pelaajaa, joten aiemmin pelatun mallin mukaista kahden liberon taktiikkaa ei voitu käyttää. Toivottavasti seuraavaan otteluun 3.11. saadaan täydennyksiä mukaan.

Tilastoja
PaKa: Minna Uusi-illikainen 20/+8, Petra Tauriainen 16/+6, Anni Karjalainen 7/+2, Minna Leinonen 6/-2, Sara Kallunki 4/+1
Ralepa: Jenny Kaikkonen 20/+9, Jenna Hurme 19/+6, Ella Rahkola 10/+7, Ella Aalto 8/+4, Emilia Tuomaala 4/-5