PaKa Naisten 2 -joukkueelle 9 sarjapistettä Sodankylästä

Naistan 2 -joukkue pelasi Lauantaina 18.1.2014 Sodankylän upouudessa hallissa 3 sarjapeliä.

Ensimmäisenä asettui verkon toiselle puolen Sodankylän Tä-Vo. Ensimmäisen erän 4 ensimmäistä palloa näytti että kotijoukkue haluaa ihan oikesti haastaa PaKan pelaamalla, mutta Pakalaiset olivat eri mieltä sillä heidän hieman lämmityä niin vastustaja oli vaikeuksissa noston kanssa. Erä PaKalle 25-14. Toinen erä oli hieman tasaisempi mutta PaKan nosto työskentely oli hieman parempaa ja passarin tontilla häärinyt Sanna Alanko jakoi passeja laajalle rintamalle jonka johdosta vastustajan torjunta meni hajalleen. Erä PaKalle 25-22.  Kolmas erä oli sitten ihan PaKan syöttö juhlaa jossa olivat pääosissa Tiia Jormakka ja Kati Kämäräinen. Erä PaKalle 25-9.

Toinen ottelu oli LaSua (Ivaloa) vastaan. PaKa aloitti pelin väkevästi, syötöt olivat hyviä ja nostopelikin toimi. Passarin tontilla häärinyt Suvi-Tuulia Ojala sai jakaa passeja niin, että mielikuvitus on vain rajana. Erä PaKalle 25-15. Toiseen erään PaaKalta asteli huomattavasti nuorempi kokoonpano jolta valmentaja odotti venymistä, mutta toisin kävi. Nuorilla B – C ikäsillä tytöillä ei ollut vielä tarpeeksi rohkeutta ja röyhkeyttä tehdä niitä suorituksia, mitä he tekevät omissa harjoituksissa omalla porukalla. Syöttö oli kohtalainen, mutta vastaanotossa oli vaikeuksia, jonka johdosta passipeli oli yksipuolista ja vastustajan torjunta kohdillaan.  Erä LaSulle 18-25. Kolmanteen erään tehtiin hieman vaihtoja joka sitten hieman kangerrellen PaKalle 25-22. Kolmas erä oli sitten taas omaa peruspelaamista josssa näkyi jo se rentouskin erä PaKalle 25-14.

Kolmas peli oli taas Sodankylää vastaan eli aamun uusinta. Hallissa oli aamulla kolmella kentällä pelejä mutta D -poikien turnaus oli päättynyt, niin viimeinen peli pelattiin isolla areenalla. Peli alkoi selvästi PaKalle, sillä Pakalaisista osa on jo kokenut suuren kentän tuntumaa. Syöttö tilaa oli reilusti ja syötöt ei kun paheni ja vastustaja oli eka erässä aivan pihalla vastaanoton kanssa. Erä PaKalle 25-8. Toiseen erään tehtiin muutama vaihdo ja peli taas hieman tasoittui mutta kuitenkin kokemus isosta kentästä toi selvän voiton 25-11. Kolmas erä oli Pakalaisille jo 10 erä. Erä oli tasainen ja värikäs tuomareiden avustuksella, josta johtuen peli meni hieman kiihkeäksi, mutta PaKalle kuitenkin 25-22.

Sodankylän reissulla oli mukana 12 pelaajaa. B – C -tyttöjen osalta tällaiset turnaukset mielestäni kasvattavat oikeasti pelaamaan. PaKan onnistujia olivat Sanna, Tiia ja Noora.