PaKa – Mesto Tampere 3-2

Pallo-Karhut palasi voittokantaan Tampereella Mestoa vastaan pelatussa ottelussa erin 3-2 (18-25, 25-12, 25-19, 17-25, 15-10). Ottelun ensimmäinen erä oli tasainen vielä lukemissa 17-18, minkä jälkeen Mesto karkasi onnistuneella syötöllä erävoittoon 18-25. Toinen erä oli vuorostaan Pallo-Karhujen selkää hallintaa päättyen pistein 25-12.

Kolmas erä oli ensimmäisen toisinto numeroihin 18-16, mutta se päättyi Pallo-Karhujen eduksi 25-19. Neljännessä erässä Mesto oli jälleen vahvempi pistein 17-25. Viidennen ja ratkaisevan erän alku oli Pallo-Karhujen vahvaa pelaamista. Hyvällä syötöllä ja torjuntapelillä PaKa karkasi jo 9-1 johtoon. Erä tasoittui hieman loppua kohti, mutta päättyi pohjoisen vieraan 15-10 voittoon. Ja samoin koko ottelu erin 3-2.

Melkoisella vuoristoradalla olitte tänään – vai kuinka, Pallo-Karhujen päävalmentaja Marko Kaakinen? -Vaihteleva peli oli tosiaan. Silloin kun saimme vastustajan syötön nostettua hyvin passarille, tulos oli sen mukainen kuin toisessa erässä pelattiin koko erä. Kun taas vastaanotto ei toiminut, kaveri vei ja me vikistiin.

Onko se vastaanotto jotenkin erilaista vieraspeleissä kuin kotipeleissä? -Kotijoukkueella on nimenomaan syöttöetu kuten tänäkin viikonloppuna nähtiin. Tutussa salissa syöttäminen on huomattavasti helpompaa kuin vieraassa salissa.-Mesto ja Vampula tulivat molemmat kovalla syötöllä peleihin.

Mitenkä peluuttaminen toimi tänään? -Sanna (Kaakinen) ja Elina (Markkanen) vuorottelivat yleispelaajan paikalla ja molemmat onnistuivatkin ihan hyvin. Muuten pelasimme tutulla kokoonpanolla, jotta saimme ajettua kuusikkopelaamista eteen päin.