PaKa – Helsinki Volley 3-0

Pallo-Karhut tuli vahvasti peliin Helsinki Volleyta vastaan ottelussa, jossa kotijoukkueen panoksena oli ykkössarjan runkosarjan voitto omilla pelisuorituksilla. Helsinki oli vailla mahdollisuuksia ja ottelu päättyi kotijoukkueen voitoksi suoraan erin 3-0 (25-9, 25-17, 25-12).

Ensimmäinen erä oli Pallo-Karhujen kauden parasta pelaamista hyvällä aloitussyötöllä ja vastaanotolla, vähillä virheillä ja monipuolisella hyökkäyspelaamisella. Pallo-Karhut johti erän puolivälin jälkeen jo 16-2 ja erä päättyikin lukemiin 25-9.

Toisen erän alku jatkui siitä mihin ensimmäinen erä päättyi. Lukemissa 21-10 Pallo-Karhujen valmennusjohto vaihtoi puolet kuusikosta ja se sekoitti hiukan pelirytmiä. Vastustaja pääsi vielä pisteiden tekoon, mutta erä selkeästi kotijoukkueelle lukemin 25-17.

Kolmannessa erässä Pallo-Karhujen vaihtoruletti jatkui ja joukkueen kaikki pelaajat saivat mukavasti vastuuta ja peliaikaa. Koko joukkueen peluuttaminen ei vaikuttanut ainakaan heikentävästi pelin kulkuun ja kotijoukkue takoi kolmanteen erään 19 hyökkäyspistettä. Erä Pallo-Karhuille 25-12 ja samoin koko ottelu 3-0.

Yleisö oli tänään varmaankin tyytyväinen näkemäänsä, mutta kysytäänpä Pallo-Karhujen päävalmentaja Marko Kaakiselta samaa. Marko, miltä peli näytti tänään? -Todella tyytyväinen täytyy olla koko joukkueen esitykseen. Tultiin vahvalla syötöllä ja myös jatkopallot hoideltiin hyvin maaliin. -Kaikki tehtiin niin hyvin kuin tehtävissä oli, eikä Helsinki päässyt peliin mukaan. -Etenkin hyökkäyspuoli onnistui hyvin koko ottelun ja joukkueen pistesaldo jäi hyvin plussalle (+40).

Entä tästä eteen päin? -Seuraavat kolme viikkoa on haasteena pitää hyvä pelivire päällä ennen seuraavia pelejä.

Oliko mukava pelata – tupa lähes täynnä? -Erityiset kiitokset pitää antaa myös katsojille hyvästä kannustuksesta. Yleisön tukea tarvitaan myös tulevissa peleissä. Kiitokset kaikille vielä kerran!