Skip to main content

PaKa 2 vei kärkiottelun viimeisessä kotipelissä

PaKan naisten 2-joukkue pelasi 2-sarjan kärkiottelun hienosti voittaen Oulunsalon OsVan puhtaasti erin 3-0 (25-22, 25-17, 25-20).

Peli alkoi molemmilla joukkueilla ailahtelevasti 3-5 pisteen putkilla pahojen syöttöjen turvin. PaKa kuitenkin johti ensimmäistä erää hienokseltaan koko ajan vieden sen lopulta lukemin 25-22.

Toinen erä alkoi kotijoukkueelta hienosti Sanna Alangon Ja Kati Kämäräisen pahoilla syötöillä, joilla saatiin horjutettua vastustajan keskihyökkäystä. Lisäksi keskipelaajien Minna Leinosen ja Fia Leinosen torjunnat ja hyökkäykset onnistuivat myös. Sanna Alangon passit löysivät keskarit hienosti. PaKa johti parhaimmillaan erää jo 16-8. OsVa tarkensi peliään hieman loppuerään, mutta se ei auttanut sillä toinen uusi pelaaja joukkueessa, Riina Ronkainen, teki näyttäviä puolustuksia takakentällä.

Kolmas erä oli toisen erän toistoa ja pahat syötöt olivat OsValle myrkkyä. Keskihyökkäyksen puuttuessa pystyimme puolustamaan hienosti 2. ja 4. paikalta tulleita hyökkäyksiä vastaan.

Minna ja Riina olivat ensimmäistä kertaa 2-joukkueen mukana ja he suoriutuivat omista tonteistaan tyylikkäästi. PaKa on nyt sarjassa toisena ja jatkaa pelejä sunnuntaina 6.12.2015 Rovaniemellä kahdella ottelulla.