Skip to main content

Nyt ne alkavat – playoffs-pelit OrPoa vastaan

Vuosi on lyhyt kun katsoo taakse. Vastahan Pölkky Kuusamo pelasi playoffseja Tuomas Alatalon silloin valmentamaa LP Kangasalaa vastaan. Ja millä tunteella ja taistelutahdolla pelasikaan – usean aloitusseitsikon pelaajan loukkaantumisesta huolimatta. Annukan päättäväinen ilme syöttöruudussa sai vastustajan liberoiden polvet tutisemaan.

Viime keväänä oli Pölkyltä jättiyllätys todella lähellä. Kangasala oli jo pahassa sillassa neljännessä, Pölkyn katkaisupelissä, mutta onnistui viime hetkillä, Pölkyn pelaajille aiheutetun häslingin jälkeen, pyörähtämään taakse ja sai otteen kaverin vyötäisistä, Tämä käänne johtikin joukkueen aina loppuotteluun asti.

Oliko vastustajamme OrPo viime kevään peleissä mukana? Saattoi ollakin, mutta sitä ei kukaan muista.

Tällä kaudella Pölkyn ja Orpon pelit ovat olleet meko tasaisia. Sarjapisteet 5-4 Pölkylle, voitetut erät tasan 7-7 ja voitot OrPolle 2-1. Viimeisessä viisieräisessä oli ottelupallojakin Pölkylle, mutta peliin mukaan nousu vieraskentällä oli joka tapauksessa hieno.

OrPo luottaa kotietuunsa ja on fb-päivityksen mukaan saanut haluamansa otteluiden ajakohdat kolmannelle ja viidennelle ratkaisupelille, Hyvän kotiyleisön tuen saadakseen.

Pölkylle käy kaikki päivät pelipäiviksi, niin kotona kuin vieraissakin, ja erinomainen koillismaalainen lentopalloyleisö on täyttänyt katsomot peli toisensa jälkeen ja kiittänyt joukkuettaan upeista esityksistä. Nyt toivomme tietenkin, että katsomot täyttyvät äärimmilleen hienoa joukkuettamme kannustamaan.

Meidän ei tarvitse asettaa mitään paineita, ne jätetään vastustajamme harteille. Nautitaan vaan upeista peleistä niin pelikentällä kuin katsomossakin!