Keskihyokkays lahdossa

Naisten 2. sarjassa selkeä revassi OsVa At -joukkueesta

PaKa – OsVa At 3-0 (25-12, 25-21, 25-16)

Viikko takaperin pelattiin tuplaottelut Oulun seudulla. Lohkon silloinen kärkijoukkue ONMKY N1 oli terävämpi Tupoksen pienessä salissa ja vei voiton suoraan 3-0, vaikka toinen erä oli jo tulossa meille. Vastaanotto ja hyökkäykset vain tyssäsivät väärässä paikassa.

Tauon jälkeen jatkettiin Oulunsalossa, missä tarjoilimme vastustajalle ensimmäisen voiton lukemin 3-2. OsVa pelasi kauden parastaan ja itse annoimme ottelussa 50 pistettä omilla virheillä, joten lopputulos oli oikeutettu, vaikka neljännen erän 17-10 johdosta tappioon putosimmekin.

Revanssia ei tarvinnut kauaa odotella oulunsalolaisten körötellessä seuraavana sunnuntaina Kuusamoon. Virheet saatiin karsittua alle puoleen viikkoa aikaisemmasta ja tulos olikin sen mukainen. Myös keskipeliä saatiin toimimaan passarina häärineen Suvi Koivulan johdolla. Yp:t ja keskarit olivatkin tilastoissa mukavasti plussalla: Minna U-I 19/+12, Anni 14/+10, Petra 9/+8 ja Minna L. 8/+6.

Kotipelit jatkuvat toisella revanssimatsilla ONMKY:n saapuessa Kuusamoon ensi sunnuntaina 25.11. klo 13.00 !