Skip to main content
PaKa 2 naiset 2014 15

Naisten 2- sarjan joukkeen viikonlopun saaliina 4 sarjapistettä

PaKa matkusti lauantaina Tornion vieraspeliin, jossa peli päättyi kotijoukkueen eduksi 3-2 (25-20, 25-21, 22-25, 20-25,15-7). Torniolla oli kaksi sellaista syöttäjää jotka pystyivät tekemään muutaman pisteen omilla syöttövuoroilla, että pysyivät johdossa niissä erissä mitkä voittivat.

Tornion kaksi syöttäjää pystyivät tekemään omilla syöttövuoroilla sellaisen kaulan, joilla he pysyivät voittoeriensä johdossa. Paka oli matkustuksesta myös hieman unessa ensimmäisessä erässä, koska Tornio vei erän alun 10-1. Toinen erä näytti jo hieman piristymistä, sillä passarina häärinyt Sanna Alanko ja yleispelaaja Tiia Jormakka kaivoivat hienosti muutamia palloja aivan lattian rajasta. Kolmannessa ja neljännessä erässä saimme pallon nousemaan passarille parhaiten, joka nosti myös hyökkäystehoja tuoden erävoitot Pakalle. Viides erä alkoi huonosti vastustajan saadessa syötöllä vastaanoton sekaisin ja lopulta veikin erän selkeästi nimiinsä. Syöttöpelillä saimme vastustajan keskihyökäykset aika vähiin, mutta jatkopallot laitoimme vastustajalle liian helppoina, joista rankaisivat armotta.

Sunnuntaina PaKa sai vieraaksi A- ja B- ikäisistä tytöistä kootun Kempeleen joukkueen. PaKa vei ottelun selvästi 3-0 (25-12, 25-14, 25-16). Ottelusssa PaKalaisten syöttöpeli oli vastustajalle koko ajan todella hankalaa ja Kempeleellä oli nostojen kanssa vaikeuksissa. Tilastojen valossa ottelussa onnistujia olivat PaKalaisista syötöissä Sanna Alanko ja Fia Leinonen. Hyökkäyspelissä taas Kati Kämäräinen ja Tiia Jormakka. Peli oli mielestäni kohtalaisen helppo, mutta joukkue oli kuitenkin parantanut liikkumista edellisestä päivästä ja haki joukkueena niitä vaikeita palloja, jotka taas lauantaina jäivät kenttään.

2- sarjan joukkee kohtaa seuraavaksi sarjan toisenana olevan Limingan Niittomiesten (LNM) joukkueen, jonkan valmentajana toimii Veikko Rautio. Ottelu pelataaan lauantaina 17.1.2015 klo.13:00 Lukion salilla.