Lentopallon 2-sarjan naiset saalistivat hienon potin Oulusta

Viisi sarja pistettä, ja sarjan kärkipaikka omassa lohkossa.

Paka matkusti Sunnuntaina Ouluun pelaamaan kahta sarjapeliä, Oulun Kiskoa ja Oulunsalon Vasamaa vastaan. Molemmat pelit alkoivat vierailijalta tosi heikosti, kotijoukkueet hallitsivat kentän tapahtumia niin syötöllä kuin hyökkäyksillä. Teimme alussa helppoja virheitä paljon.

Kisko oli vastustajana ensin. Kiskoa vastaan ensimmäinen erä oli Kiskon hallintaa, mutta erän loppuun saimme muutamalla syötöllä lopuksi ratkaisevat pisteet ja erä PaKalle 26-24. Toinen erä meni Kiskolle 22-25 Pakan pelaamisen lopahdettua hieman. Kolmannen erän alku osoitti että PaKan rento pelaaminen oli tullut mukaan ja niin syötöt kuin passit sekä hyökkäykset osuivat kohdilleen tuoden erän PaKalle 25-15. Neljäs erä alkoi hieman tahmeasti mutta saimme kuitenkin takaisin rentouden ja lopulta erä PaKalle 25-22. Kisko -peli osoitti, että pelit tulee pelata aina loppuun asti hyvällä asenteella.

Vaihdoimme hallia Oulunsaloon ja vastaan asettui hieman kokeneempi joukkue, joka tiedettiin ennakkoon puolustavaksi joukkueeksi. OsVa johti sarjaa ennen peliä.

Ensimmäinen erä meni OsValle luvuin 25-18. Toisessa erässä PaKa ei antanut syöttöruudussa armoa. Pahan syötön turvin vastustaja joutui hyökkäämään laidoista, jonne saimme rakennettua hyvät torjunnat ja puolustus noukki muut pallot, näinollen erä PaKalle 25-16. Peli meni samalla kaavalla, kolmas erä OsValle 25-23, neljäs Pakalle 25-21 ja viimeinen ratkaiseva viides PaKalle 15-10.

PaKalla oli sairastuvalla kolme pelaajaa, joten olimme hieman vajaalla porukalla liikenteessä joka näkyi jo viimeisissä erissä OsVaa vastaan. Pelaaja roolitukset vaihtuivat hieman koko ajan. Useimman erän passarina hääri Ulla Törmänen ja hakkurin ja yp paikkoja pelasivat Suvi-Tuulia Ojala ja Sanna Alanko. Keskipelaajien paikat eivät olleet uhattuina sillä Fia Leinonen ja Kati Kämäräinen suoriutuvat tonteistaan + merkillä. Mari Kämäräinen selän oireilusta huolimatta pelasi hienosti ulottuvana pelaajana, syöttäen alakauttakin ässä syötön. Liberon tontilla pelaava Suoma Korhonen joutui myös uuteen rooliin yleispelaajaksi. Jos olisi tullut loukkaantuminen, niin sarjasäännöt eivät anna mahdollisuutta ottaa liberoa kesken pelin muulle pelipaikalle. PaKan pelit jatkuvat lauantaina Torniossa.