Skip to main content

Ensimmäiset sopimukset kaudelle 2021-2022

PÖLKKY KUUSAMO TIEDOTTAA

Pölkky Kuusamon valmennustiimi:
– Sotiris Gkotsis, päävalmentaja (OrPo, GR)
– Argyris Antifakos, valmentaja (Pölkky, GR)
– Reijo Jokinen, fysiikkavalmentaja
– Juha Leinonen, huoltaja/valmentaja
– Jari Kaartinen, tilastointi

Pelaajat:
– Jonna Wasserfaller, keskitorjuja (Pölkky, SWE)
– Milka Koskenkorva, libero
– Sanna Häkkinen, libero (OrPo)

Pölkky Kuusamon naisten Mestaruusliigajoukkueen kausi 2020 – 2021 oli poikkeuksellinen, mutta menestyksekäs. Korona kuritti meitäkin rankalla kädellä, katsomoon ei päästy joulukuun jälkeen ollenkaan ja erityisjärjestelyt jokapäiväisessä toiminnassa kuormittivat valtavasti. Kausi saatiin kuitenkin vietyä lopulta päätökseen ja saavutuksenamme oli historiallinen hopeamitali. Seuran puolesta kiitän kaikkia Mestaruusliigajoukkueita menneestä kaudesta ja ennen kaikkea toivotan Kangasalalle tsemppiä tulevaan, kertoo Kuusamon Pallo – Karhujen puheenjohtaja Mika Määttä. Lämpimän kiitoksen esitän myös koko Pölkky Kuusamon lentopalloperheelle, yhteistyökumppaneille ja tukijoillemme, olette olleet upeasti mukana yhteisessä ponnistuksessa. Ilman teitä ei olisi meitä, eikä kuusamolainen lentopallo ja Kuusamo ylipäätään saisi näin mittavaa näkyvyyttä. Meitä jokaista tarvitaan, tämä on yhteinen ponnistus.

Katseet on käännetty jo tulevaan. Joukkueemme kasaaminen on erinomaisella mallilla ja joukkueemme onlähes valmis. Pääyhteistyökumppanit Pölkky Oy, Kuusamon Hirsitalot ja Kuusamon kaupunki ovatlupautuneet tukemaan meitä myös ensi kaudella. Vaikeista ajoista huolimatta myös muut suurimmatyhteistyökumppanit ovat vastanneet jo nyt myöntävästi yhteistyöpyyntöön, mikä ilahduttaa suuresti. Teitä jokaista tarvitaan myös jatkossa. Pienikin apu on tässä tilanteessa ensiarvoisen tärkeää.
Joukkueemme valmennus tulee ensi kaudelle hieman muuttumaan. Tuomas Alatalon johdolla teimmevahvaa työtä menneellä kaudella. Nyt on aika kiittää Tumppia ja toivottaa hänelle menestystä jatkoon. Toivottavasti Kuusamo on sinut ja perheesi koukuttanut tänne vakituiseksi asukkaaksemme myös tulevaisuudessa. Joukkueemme alkaa olla pientä viilausta vaille valmis. Päävalmentajaksi saapuu Sotiris Gkotsis, apuvalmentajina jatkavat Argyris Antifakos, Reijo Jokinen ja Juha Leinonen. Tilastoista vastaa tulevallakin kaudella Jari Kaartinen.

Pelaajapuolella ensimmäisenä julkaisemme liberot. Kuusamon oma kasvatti, todellisen läpimurtokaudenliigassa tehnyt Milka Koskenkorva jatkaa joukkueessamme myös ensi kaudella. Aisaparikseen hän saaSanna Häkkisen. Tämä parivaljakko muodostaa erinomaisen ja osaavan kokonaisuuden vastaanotto japuolustusrintamalla. Kaksikko tukee ja kirittää sopivasti toisiaan ja on varmasti yksi vahvimmistaliberokaksikoista ensi kaudella.

Tällä kaudella ikävän loukkaantumisen kärsinyt joukkueemme monivuotinen kapteeni Jonna Wasserfaller palaa myös ensi kaudeksi Kuusamoon. Teimme seurana todella ison työn Jonnan kuntoutumisen suhteen.Leikkaus sujui hyvin ja ennusteet ovat positiiviset. Toivotamme Jonnalle pikaista paranemista jakuntoutumista. Hänen roolinsa joukkueessa tulee tarkentumaan kesän aikana. Hän tulee palaamaanvarmasti entistä kovempana, tuumaa joukkueen pelaajakoordinaattorina jatkava Määttä.

Tulemme ensi kaudella näkemään taistelevan, liikkuvan, yhtenäisen ja menestyvän Pölkky Kuusamon Mestaruusliigassa ja toivottavasti myös Eurokentillä. Seuraavat pelaajajulkaisut ma 12.4 klo 16.00.

Mika Määttä
Kuusamon Pallo-Karhut, puheenjohtaja
Pölkky Kuusamo, pelaajakoordinaattori

Suurimmat yhteistyökumppanit kaudella 2020 – 2021:
Pölkky Oy, Kuusamon Hirsitalot, Kuusamon kaupunki, Europinta Oy, Tunturirakennus Oy, K-Citymarket Kuusamo, Kuusamon Osuuspankki, Kuusamon Energia- ja Vesiosuuskunta, Kuljetusliike Kantola & Koramo Oy, Ravintola Talonpöytä, Renta Oy, Pörhön Autoliike Oy, Kuusamon Vuokratalot, K-Market Kuusamo, Barona Oy, Koillismaan Pesula, Sähkötyö E. Lämsä, Koillismaan Ovi- ja Turvallisuustuote Oy, Kuljetus Siikaluomat, Ikipuu Kuusamo Oy, Juhan Auto Oy, Ruka Travels, Kuusamon Hyvinvointikeskus.

Kiitämme lämpimästi myös muita pienempiä tukijoita!