D tytot 03112018 web

D -tytöillä voitokas kotiturnaus

Kuusamon Liikuntakeskuksen uusitussa salissa pelattiin la 3.11.2018 PaKan D -tyttöjen kotiturnaus. Pelit alkoivat klo 11:00 ja ne pelattiin kahdella kentällä. Turnauksessa oli mukana yhteensä 6 joukkuetta ja kaikki joukkueet saivat pelata neljä ottelua.

Pallo-Karhujen avausvastus oli IiVolley. Tasoero oli selvä ja Pakan tytöt veivät ottelun molemmat erät selvin pistein 2-0 (25-9, 25-7). Seuraava vastus saapui Pudasjärveltä (PuU), joka oli edellisen pelireissun perusteella kovin vastustaja. Ensimmäisen erän Kuusamon tytöt veivät kuitenkin selvin numeroin 25-16. Toisessa erässä pudasjärveläiset saivat pelijuonesta kiinni ja erä oli pelillisesti tasaisempi, mutta Pallo-Karhut olivat taitavampia ja voittivat toisenkin erän luvuin 25-22 ja näin koko pelin siis 2-0.

Kolmas kuusamolaisten peli pelattiin toista Pudasjärven joukkuetta PuU Pandat vastaan, jossa pakalaiset olivat näppärämpiä voittaen pelin 2-0. Viimeinen peli pelattiin HaHe:a (Haukipudas) vastaan ja siitä muodostuikin päivän paras peli. Tässä pelissä saatiin kokea jännitystä ja tiukkoja pelitilanteita aikaisempia pelejä enemmän ja keskittyminen omaan peliin oli tärkeässä roolissa. Pelissä nähtiin jo pidempiäkin palloja ja tytöt syttyivät hyvin peliin kun vierasjoukkueen tarjotessa kunnon vastusta. Paka voitti tämänkin pelin 2-0.

Kokonaisuudessaan päivän parasta antia olivat hyvä vastaanotto- ja syöttöpeli. Lisäksi pallon sijoittelussa ja ajoittain iskuissakin jo onnistuttiin. Pallo-Karhujen D-tytöt kiittävät myös yleisöä hyvästä kannustuksesta. Muutaman viikon ajan nyt harjoittelemme monipuolisesti kolmesti viikossa ja etenkin hyökkäyspeliä kehitetään iskulyöntiharjoittelulla. Tyttöjen sanoin: Isketään palloa parkettiin 🙂 Seuraava pelireissu on 24.11 Haukiputaalle.