Skip to main content

Alatalo jatkaa Pölkky Kuusamon peräsimessä – lisäksi tukku kotimaisia pelaajasopimuksia

Pölkky Kuusamo ja päävalmentaja Tuomas Alatalo ovat solmineet kevääseen 2020 ulottuvan jatkosopimuksen. Päättyneellä kaudella Alatalon apuna toiminut Ismo Paananen jatkaa kuusamolaisten valmennuksessa myös tulevalla kaudella.
 
Pelaajapuolella yksivuotiset jatkosopimukset ovat solmineet Essi Helminen, Venla Huurne, Veera Hämäläinen, Iina Niemelä sekä Nea Haatainen. Uutena pelaajana Kuusamoon siirtyy Savonlinnan Ajon kasvatti Jenna Mustonen.
 
Todellisen läpimurtokauden liigan eliittiin pelannut yleispelaaja Essi Helminen (23v) oli hyökkäyspisteissä mitattuna liigan tehokkain suomalainen ja koko pistepörssin viides. Helmiselle tuleva kausi on kolmas Pölkky Kuusamon riveissä.
 
Passari Venla Huurne (21v) aloittaa myös kolmannen kautensa Kuusamossa. Huurne on ottanut joka kausi kehitysaskelia ja todellisena joukkuepelaajana on tärkeä lenkki kuusamolaisryhmälle.
 
Vuosi sitten Kuortaneelta saapuneet yleispelaaja Veera Hämäläinen (20v), libero Iina Niemelä (19v,) sekä keskipelaaja Nea Haatainen (17v) saivat tulokaskautenaan mukavasti peliaikaa. Koko kolmikon tavoitteena on jatkaa kehittymistä hyvässä ympäristössä.
 
Uutena pelaajana Kuusamoon siirtyy Savonlinnan Ajon kasvatti Jenna Mustonen. Yleispelaajan tontilla viihtyvä 177-senttinen Mustonen kuuluu 2002 syntyneiden lupaavimpiin pelaajiin. Lukioikäiseksi tuleva Mustonen kävi tutustumassa alkuvuodesta muutamien seurojen toimintaan ja kuusamolaisten iloksi aloittaa liigataipaleensa Koillismaalla.
 
PÖLKKY KUUSAMO 2018-2019:
Passari Venla Huurne (3. kausi Kuusamossa)
Yleispelaaja Essi Helminen (3. kausi)
Yleispelaaja Veera Hämäläinen (2. kausi)
Yleispelaaja Jenna Mustonen (uusi)
Keskipelaaja Nea Haatainen (2. kausi)
Libero Iina Niemelä (2. kausi)
 
Päävalmentaja Tuomas Alatalo (4. kausi)
Valmentaja Ismo Paananen (2. kausi)