Skip to main content

3. Liigakarsinta PaKa-Eura 3-2

Pallo-Karhujen kevätmarkkinat jatkuivat toista päivää liikuntahallin parkkipaikalla samaan aikaan kun lentopallonaiset ottivat sisätiloissa mittaa LiigaEurasta. Viiteen erään venynyt taistelu päättyi Pallo-Karhujen voittoon 3-2 (23-25, 25-11, 25-22, 14-25, 15-13).

Molemmilla joukkueilla oli ottelussa huonot hetkensä, jotka vastustaja käytti nopeasti edukseen. Pallo-Karhuilla oli ensimmäisen erän lopussa hyvä kirivaihde, joka päättyi kahteen erikoiseen palloon. Ensin verkon pinnasta pelattu pallo näytettiin vastustajan puolelta pelatuksi ja lopuksi kova hyökkäyspallo kimposi Euran kenttäpuolustuksesta takaisin oman takarajan pintaan.

Viidennen erän lopussa Eura pääsi jo kahden pisteen johtoon 11-13. Pallo-Karhut voitti seuraavan pallon ja käänsi Sanni Määtän hyvällä syötöllä erän ja ottelun itselleen. Hyvin pelissä kannustanut yleisökin sai palkkionsa ajoittain lämpimänä käyneen ottelun lopuksi.

Pallo-Karhujen päävalmentaja Marko Kaakinen oli luonnollisesti tyytyväinen ottelun voitosta. -Jännä peli kaiken kaikkiaan. Ainoat mitkä harmittaa oli ensimmäisen erän lopun tapahtumat ja että päästettiin vastustaja vielä mukaan peliin. -Viidennen erän loppu oli meiltä taas sitä rohkeaa pelaamista joilla ottelut voitetaan. – Huomiselle pitää vielä parantaa ja saada peli-ilme koko ottelun ajaksi samalle rohkeudelle.

Otteluvoitot 2-1 Pallo-Karhuille.