N2 PaKa Kisko 19012019 web

2. sarjan kevät käyntiin tappiolla ja kahdella voitolla

Syksyn päätteeksi jäätiin kolmanneksi alkulohkossa, mikä tiesi alemman jatkosarjan pelejä kevään ajalle. Tavoitteena olisi nyt sijoittua kolmen parhaan joukkoon, mikä tietäisi pelien jatkumista jopa maaliskuun loppuun. Muuten viimeinen matsi pelataan jo 24.2.2019

Ensimmäisessä pelissä kohdattiin Rovaniemellä WoVo2, jota vastaan syksyn pelit menivät 1-1. Nytkin kotijoukkue oli vahvempi vieden ottelun nimiinsä 3-1, revanssia päästään koittamaan kotona la 23.2.2019 Parin tunnin huilin jälkeen otateltiin muutamalla entisellä liigapelaajalla ja WoVon junioreilla miehitetyn kolmosen kanssa. Tästä pelistä 3-0 voitto, vaikka 1. ja 3. erässä saatiinkin vääntää kunnolla.

Kotipelit liikuntahallilla avattiin KiskoN2 vastaan. Syksyn peleistä tuli 3-2 ja 3-1 voitot ja nyt sarakkeeseen merkittiin puhdas 3-0 voitto kuudella pelaajalla matkassa olleesta oululaisryhmittymästä. Tässäkin pelissä tiukemmalle jouduttiin ekassa ja viimeisessä erässä runsaiden omien virheiden (14 ja 11 !) vuoksi.

Pelit jatkuvat kahden viikon kuluttua kotiottelulla WoVo3:a vastaan – PaKa – WoVo3 la 2.2.2019 klo 12 Liikuntahalli.