2. sarjan avauksesta kaksi voittoa ja tappio

PaKa – Kisko N2 3-2 (25-19, 19-25, 23-25, 25-21, 15-6)

WoVo2 – PaKa 3-1 (24-26, 25-9, 26-24, 25-18)

WoVo3 – PaKa 1-3 (22-15, 15-25, 25-21, 16-25)

Lentopallon naisten 2.sarja lähti kuusamolaisittain käyntiin tyydyttävästi. Lauantaina kohdattiin kotipelissä uusiutunut Oulun Kiskon 2.joukkue. Passarina pelissä aloitti paluun kilpakentille tehnyt Anu Tarvainen, jonka lisäksi pelissä hakkurina pelasi Sara Kallungin ohella muutaman vuoden tauon jälkeen comebackin tehnyt Erika Kallunki.

Ottelu oli tasaista vääntöä Kiskon puolustuksen liikkuessa hyvin kovienkin hyökkäysten alle. Ratkaiseva ero saatiin tehtyä Minna Uusi-illikaisen (22p.) painavilla laitahyökkäyksillä keskipelin hakiessa vielä uomaansa.

Seuraava päivänä pelejä jatkettiin Rovaniemellä, jossa aluksi oli vastassa taitavaksi joukkueeksi tiedetty WoVo2. Tällä kertaa peliä johtamaan laitettiin myöskin useamman vuoden aktiivipelaamisesta tauon pitänyt Sanna Alanko. Kotijoukkue oli hyökkäyksissään numeroiden mukaisesti kovempi ja onnistui varsinkin 2. erässä myös riskisyötöissään hyvin vieraiden syöttöpelin takkuillessa edellispäivään verrattuna. Hyvää pelissä oli nousut tappioasemasta 1.erässä voittoon ja kolmannessa vielä tasoihin 24-24.

Pienen tauon jälkeen kohdattiin vielä WoVo3, joka olikin aikamoinen arvoitus. Pelaajaluettelossa oli C-ikäisiä tyttöjä, mutta myös useita liigataustaisia wovolaisia valmentajanaan Teemu Mäkikyrö. Pakan passarina aloitti Suvi Koivula, jonka johdolla keskipeli toimi varsinkin Minna Leinosen kanssa ja edellispelissä pimennossa ollut Minna Uusi-illikainenkin löysi taas hyökkäysvireen.

Wovo:n nuoret yleispelaajat laittoivat kuitenkin Heidi Rovanperän passeilla kovasti kampoihin pakalaisten kengän alkaessa jo painaa otteluruuhkan vuoksi. Viimeisessä erässä Anu Tarvainen toi vielä tarvittavan buustin väsyneisiin jalkohin ja ottelusta saatiin kolmen pisteen voitto kotiin.

Pelit jatkuvat revanssiottelulla WoVo2:sta vastaan Liikuntahallilla su 14.10. klo 13