1. Liigakarsinta Eura-PaKa 3-1

Pallo-Karhut pelasi ensimmäisen liigakarsintaottelunsa Eurassa ja peli päättyi LiigaEuran 3-1 voittoon (25-13, 17-25, 25-22, 25-20). Pallo-Karhuille lähtötilanne otteluun ei ollut missään nimessä paras mahdollinen. Lauantain A-tyttöjen SM-turnauksen takia joukkue pääsi lähtemään reissulle hyvän matkaa klo 19 jälkipuolella.

Eura tuli otteluun hyvällä otteella ja vei ensimmäisen erän selkein numeroin. Pallo-Karhut pääsi peliin mukaan pienillä muutoksilla ja vei puolestaan ottelun toisen erän nimiinsä.

Ottelun kolmatta erää pelattiin tasaisissa merkeissä. Erän puolivälin jälkeen Eura karkasi viiden pisteen etumatkalle joka pitikin loppuun asti. Neljännessä erässä Pallo-Karhut olivat jo tuhdissa johtoasemassa, mutta huono vaihe pelissä käänsi erän ja ottelun Euralle.

Mitä siinä kolmannen erän puolivälissä ja neljännen erän lopussa tapahtui, Pallo-Karhujen päävalmentaja Marko Kaakinen? -Kolmannessa erässä oli tasaista ja parin tuomaritulkinnan jälkeen Eura siinä pääsi vähän karkuun. -Neljännessä taasen meille sattui muutama vastaanottovirhe eikä saatu palloja kuolemaan hyvästäkään hyökkäyksestä. -Euran liberolla ja hakkurilla oli tänään hyvä peli. -Meillä taasen Ludmila ei päässyt lähellekään normaalitasoaan.

-Torjunnassa olimme usein hyvin mukana, mutta pallot kimpoilivat liikaa pois pelattavista.

-Huomenna on uusi peli ja silloin nähdään todellinen tilanne tässä ottelusarjassa, toteaa tappiosta huolimatta joukkueeseensa esityksiin luottavaisesti suhtautuva valmentaja.