Ajankohtaista

Pölkky Kuusamon joukkue on kasassa

PÖLKKY KUUSAMO TIEDOTTAA

Pölkky Kuusamon naisten mestaruusliigajoukkue täydentyi jälleen yhdellä uudella pelaajalla. Kuusamolaiselle lentopalloväelle esiintyy tulevalla kaudella uusi kasvo, kun yhdysvaltalainen yleispelaaja/hakkuri Tai Bierria solmi joukkueen kanssa tulevan kauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Jatka lukemista

Jessica Kosonen jatkaa Pölkky Kuusamossa

PÖLKKY KUUSAMO TIEDOTTAA

Pölkky Kuusamon lentopallon naisten mestaruusliigajoukkueen rakentaminen jatkuu juuri suunnitellulla tavalla. Kevään ja alkukesän aikana yhteydenpitoa pelaajien ja joukkueen johdon välillä on tehty tiiviisti ja yksilölliset harjoittelut ovat täydessä käynnissä. Selkeän tavoitteen tulevalle kaudelle asettanut joukkue täydentyi juhannuspäivänä. Kuusamolaisille tuttu, erittäin vahvan viime kauden pelannut ja naisten maajoukkuerinkiin valittu yleispelaaja Jessica Kosonen solmi Pölkky Kuusamon kanssa vuoden jatkosopimuksen.

Jatka lukemista

Lisää sopimuksia

PÖLKKY KUUSAMO TIEDOTTAA

Tulevaan mestaruusliigakauteen valmistautuva Pölkky Kuusamon joukkue täydentyi, kun joukkueen riveihin kiinnitettiin yhden vuoden sopimuksella hakkuriksi Polina Malik ja toiseksi valmentajaksi Argiris Antifakos. Nyt joukkueen kokoonpano on siis kahta pelaajaa vaille valmis, mutta näidenkin paikkojen osalta neuvottelut ovat erinomaisella mallilla ja ratkaisut syntyvät lähiviikkojen aikana.

Jatka lukemista

Molemmat Ruotsin maajoukkuesentterit Pölkky Kuusamoon

PÖLKKY KUUSAMO TIEDOTTAA 

Pölkky Kuusamon naisten mestaruusliigajoukkue täydentyi jälleen kahdella uudella pelaajalla. Kuusamolaiselle lentopalloväelle tuttu keskipelaaja Jonna Wasserfaller ja hänen maajoukkuekaverinsa, niin ikään keskellä pelaava Linda Andersson solmivat vuoden mittaiset sopimukset. 

Jatka lukemista