Ajankohtaista

Pölkky - WoVo 21.2.2019 klo 18.30

Kuusamossa paikallistaisto kilpasiskojen kesken
 
Torstaina Kuusamon liikuntakeskuksessa pelattavassa Pölkky vs. WoVo Rovaniemi -kohtaamisessa on odotettavissa sarjapisteiden lisäksi pieni lisäpanos paikalliskamppailun merkeissä. WoVo valmistautuu jo karsintasarjaan ja sille on tärkeää saada hyviä pelejä kovia joukkueita vastaan.

Jatka lukemista

Polkky vs. Orpo 16.2.2019 klo 17.00

Kuusamossa pelataan asetelmista pudotuspelejä varten
 
Lauantaina Kuusamossa kohtaavat Pölkky ja OrPo ottelussa, jonka panoksena on pelata mahdollisimman hyviä asetelmia pudotuspelejä varten. Tällä hetkellä Pölkky on sarjassa neljäntenä 34 pisteellä, LP-Vampula on viidentenä pistemäärällä 31 ja Orpo seuraavana 7 pistettä Vampulan perässä. Yhden ottelun vähemmän pelanneena kuin kaksi edellä mainittua. Orivesi yrittää tavoittaa edellään olevia ja loppujen pelien puhtaalla sarjalla sillä on siihen vielä ainakin teoreettiset mahdollisuudet. Mutta pelit ratkaisevat. Pölkyn tavoitteena on luonnollisesti säilyttää neljännellä sijallaan pudotuspelien kotietu. Vastaan tulisi sitten joko Vampula tai OrPo.

Jatka lukemista

Pölkky pelasi Hämeenlinnassa tasaisen viisieräisen

Pölkky Kuusamo pelasi hallitsevan mestarin kanssa vuoristoratamaisen lentopallo-ottelun Hämeenlinnassa Lentopallokerhoa vastaan. Ensimmäinen erä oli liigassa kauden pisin ja meni vierasjoukkue Pölkylle pitkän väännön jälkeen 33-35. Toinen erä oli vielä hyvässä mallissa Pölkyn johtaessa erää 10-15. Tässä erässä Jonna Wasserfaller pelasi hakkurin tontilla Trine Kjelstrupin pelatessa eilisen onnistumisen jälkeen varsin alavireistä ottelua (9/+1). Illasta näytti tulevan aikamoisen synkkä omien pelaajien törmäillessä toisiinsa ja passari Jennifer Noguerasin saadessa mojovan tällin joutuen nilkuttamaan vaihtopenkille.

Jatka lukemista