Tapaniturnauksen voittaja Saunakiulu

Perinteisesti Kuusamon Liikuntahallilla pelattiin Tapanina salibandyä. Mukana 10 joukkuetta. Päivä oli pelaajille pitkä, pelejä vähintään neljä, finaaleihin selviytyneille seitsemän. Pelit 20 minuuttia, pelattiin juoksevalla ajalla, viimeinen minuutti tehokasta peliaikaa. Sarja jaettu kahteen lohkoon. Alkusarjojen jälkeen lohkojen välillä pelattiin ensimmäiset puolivälierät, joissa ratkottiin loppuotteluun menijät. Toisessa puolivälierissä eka puolivälierän voittajat ratkoivat pronssi- ja loppuotteluun menijät. 

Kaiken kaikkiaan pelit olivat alkusarjasta lähtien tasaista taistelua, usea peli päättyi tasapeliin tai voitto ratkesi maalin erolla. Ensimmäisessä puolivälierässä kahdessa pelissä voittajat ratkottiin rankkareilla ja kahdessa pelissä maalin erolla, hyvin kuvastaaen joukkueiden tasaisuutta myös lohkojen osalta. Ensimmäisestä puolivälierästä selvisi jatkoon Saunakiulu, Raimo, Puustamo ja Akkujussit. Toisessa puolivälierässä loppuotteluun selvitti tiensä Saunakiulu ja Akkujussit ja pronssiotteluun Puustamo ja Raimo. Pronssiottelussa Puustamo nousi vahvemmaksi vieden pronssin selvästi 6-0 voitolla. Loppuottelupelissä peli oli tasaista vääntämistä alusta loppuun, voittaja ei ollut varma ennen loppusummerin soimista. Finaalipelin voitti Saunakiulu 2-1, Akkujussien tullessa kakkoseksi. Pelien tulokset tulospalvelussa.

Päivä alkoi ensimmäisillä peleillä 8.35 ja päättyi hieman ennen 21. Kannustajia riitti koko päivälle, tunnelman säilyessä erinomaisena alkupeleistä finaaliin. Kiitos onnistuneen turnauksen osallisille niin pelaajille, katsojille kuin järjestäjillekin.