Naiset

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/pakanaiset/

Sekä Instagramista @pakasbnaiset

 

Tulokset ja tulevat pelit

Uusia tuulia naisten joukkueessa!

Hellurei! Elokuu jo häämöttää loppuaan ja meillä treenit pyörii kovalla tohinalla. Joukkue on kesän aikana kokenut uusia tuulia, kun pitkäaikainen valmentajamme Hemmo jäi pitkälle sapattivapaalle ja Hannele astui remmiin.

Kiitämme Hemmoa kuluneista vuosista, paljon on koettu ja nähty! Huippuhetkiä ehti polkumme varrelle kertyä ❤️

Ihan kaikki ei kuitenkaan ole muuttunut, jo vuosia yhteistyökumppaninamme toiminut tmi Antti Käkelä jatkaa yhteistyötä edelleen, kiitos Antille!

Treenaamme kolmesti viikossa liikuntahallilla; tiistaisin 18.30-19.45, sunnuntaisin 17.15-18.30 sekä harrastenaisten kanssa keskiviikkoisin 18.30-19.45. Mukaan mahtuu vielä, tervetuloa!

Viikko pelien alkuun

                                      71577593 528933444344200 389550986831593472 o

 2019

Vatsan pohjassa jo tietysti jännittää. Alkufiilistelyksi valittiin joukkueelle uudet kapteenit tähän kauteen: Anna-Erika Karjalainen (C), Emilia Määttä (A) ja Jasmin Käkelä (A). Vielä on jokunen päivä aikaa valmistautua ennen kuin bussin nokka kääntyy kohti Kempelettä, B-pojat tietysti völjyssä mukana. 

 

Sääntöjä kertaamassa

2019

Niinhän se on, että välillä itse kunkin on aika saada muistutusta sääntöihin. Siispä aamulla kokoonnuimme Torangin koululle kertaamaan sääntöjä erotuomarikoulutuksen muodossa. Ei sillä, että minä olisin erotuomariksi ajatellut ryhtyä, mutta tiedänpä tuolla kentällä onko pilliin puhallus aiheellinen vai aiheeton ja osaan puhuttaa tuomaria tilanteen niin vaatiessa. 

Aamu oli aurinkoinen ja kurssikaverit hyväntuulisia aamusta lähtien, en siis noussut turhaan normaalia lauantaiherätystäni aiemmin. Eskohan siellä jo odotteli, oli ajellut aamulla Rovaniemeltä meitä kouluttamaan.  

Mietiskelin mielessäni, että toiseksi viimeinen lomapäivä ja istuskelen koulun penkissä, aurinko paistaa pihalla, mihinhän taas olen lupautunut.. Mutta Eskon aloittaessa Juhan ja Ismon säestyksellä huomasin, että ei ehkä sittenkään huono valinta. Onneksi mukana oli myös pari nuorta poikaa, jotka innokkaina säbäilijöinä olivat ottaneet mailat mukaan ja saimme teoriaopetuksen lisäksi muutamia käytännönoppejakin salissa. 

Päivästä muodostui antoisa ja olen taas muutamaa asiaa viisaampi, Eskon kanssa varmasti tavataan talven aikana ja otetaan mittaa säännöistä, ehkäpä vielä mietin uudestaan tuomarointiakin. Nyt kuitenkin suunnataan katseet kohti kuukauden päästä alkavia pelejä!

Toivottavasti näemme teidän lukijoiden kanssa kotihallissa pelien merkeissä, mukavaa alkanutta syksyä kaikille!

Terveisin, naisten joukkueen kapteeni