Toimintasuunnitelma

KUUSAMON PALLO-KARHUT
SALIBANDY
Mukaan toimintaan 

Visio

Kuusamon Pallo-Karhut salibandyseuran (PaKa SB) junioritoiminnan kasvatuksellisena tuloksena on kehittynyt SM- ja ylemmän tason salibandyn aikuispelaajia.

Toiminta-ajatus

PaKa SB:n toiminnan tavoitteena on tarjota paikkakunnalla ohjattua, tavoitteellista niin eri ikäryhmille kuin myös erilaisille harrasteporukoille kohdennettua sosiaalista yhdessäoloa, kilpailullista toimintaa ja elämyksiä salibandyn ja erilaisten tapahtumien muodossa.

Toimintaa ohjaavat arvot

Salibandyseuran toimintaa ohjaavat yhteisesti sovitut arvot. Seuran toimintaa ohjaavia arvoja ovat

  • Toisen arvostaminen, jolla tarkoitetaan kunkin yksilön tasavertaista kohtelua ja hyväksymistä sellaisena kuin on
  • Yhteisöllisyys,  on toista kannustavaa ja toista huomioivaa vuorovaikutusta, yhteistä suunnittelua ja toimintaa
  • Vastuulllisuus , kannamme vastuun tekemisistämme, toimimme sovittujen toimintaohjeiden mukaisesti
  • Hyvät tavat ja käytös kuuluvat normaaliin kanssakäymiseen, lisäksi muistamme että edustamme itsemme lisäksi niin Paka:a seurana kuin kotipaikkakuntaa. Tietyt sovitut pelisäännöt kuuluvat myös harjoituksiin.

Salibandyseuran johtokunta

Puheenjohtaja Reino Moilanen, varsinaiset jäsenet Hannele Karvonen, Markku Hyrkäs, Annukka Pätsi, Hemmo Pesonen, Juha Tervo, Hanne Hokkinen, Inkeri Kajava, Minna Råberg ja Timo Kemppainen.

Johtokunnan tehtävät;

  • Puheenjohtaja Reino Moilanen vastaa taloudesta, budjetin laatimisesta sekä toimii talkoovastaavana
  • Annukka Pätsi varapuheenjohtaja
  • Juha Tervo koulutusvastaava
  • Hannele Karvonen sihteeri, vastaa kotisivujen päivityksestä

Taloudenhoito

Puheenjohtaja laatii vuosittaisen budjetin eri salibandyryhmien vetäjien antamien tietojen perusteella. Puheenjohtajalla ja sihteerillä on käyttöoikeus seuran pankkitiliin. Kirjanpito on ulkoistettu.

Varustevastaava tekee inventaarion jaoston omistamista varusteista. Kausimaksu muodostuu salivuoroista, mahdollisesta sarjaan osallistumismaksusta, osasta reissumaksuista, yhteisten varusteiden hankintamenoista sekä mahdollisista harjoitusvuoroihin ja pelireissuihin liittyvistä muista maksuista. Peleissä pelaajilta perittävät erotuomarimaksut jyvitetään pelaajien kesken.

Nimenkirjoitusoikeus

Nimenkirjoitusoikeus on seuran puheenjohtajalla yksinään sekä varapuheenjohtajalla yhdessä johtokunnan jäsenen kanssa.

Toiminnantarkastajat

Varsinainen toiminnantarkastaja Keijo Pesonen, varatoiminnantarkastaja Piia Mourujärvi

Toiminta kaudella 2014-2015

Kauden aikana osallistutaan joukkueina eri muotoisiin alue- ym. vastaaviin sarjoihin. Jatkavia joukkueita edellisestä kaudesta ovat B -pojat (aluesarja), ikäryhmät 00-02 pojat (aluesarja) ja 03-05 pojat (aluesarja/jokin cup -toiminta), tytöt 03-05 ja pojat 06-08  sekä tyttöjen ja poikien yhteinen 08-09 ryhmä. Harrastesarja jatkuu edellisen vuoden tapaa, uutena ryhmänä tavoitellaan naisten harrastesarjaa. Pyritään järjestämään kaksi aikuisten puulaakia 1. syksyllä/vuoden vaihteen seudussa ja toinen keväällä aktiivisen kauden loppupuolella. Nuorille/lapsille järjestetään oma turnaus.

Joukkueiden vetäjille järjestetään alkukoulutusta kotipaikkakunnalla. Pidemmälle edistyneet valmentajat voivat hakeutua myös muualla järjestettävään koulutukseen. Pyritään saamaan pelaajien vanhemmista lisää aktiivisia vetäjiä uusien pelaajien lisäksi. Harjoitteluiden tulee olla monimuotoisia, kaikkia osallistavia.

Toimimme Nuori Suomi periaatteiden mukaisesti.

Uudet pelaajat

Uudet pelaajat ovat tervetulleita kaikkiin ryhmiin.

Liittymismaksu

Liittymismaksu/jäsenmaksu on 5 euroa/vuosi, kannattajajäsenmaksu 100 euroa.