Koillismaan Osuuskaupan kannustusrahastosta hyvä summa Pakan Salibandylle, muistathan kannustaa edelleen

Vuonna 2017 Koillismaan Osuuskauppa kehitti uuden mukavan tavan kannustaa seuroja rahallisella tuella. KOK jakoi vuonna 2017 40 000 euroa 20 eri seuralle/yhdistykselle Koillismaan alueella.

Summa jaettiin kullekin seuralle/yhdistykselle seuran/yhdistyksen Koillismaan Osuuskaupan kannustusrahastoon liittyneiden jäsenten kerryttämien bonusten  suhteellisella osuudella. Mukavan positiivisen lisän antaa se, että samalla se kerryttää kannustajan omaa bonustiliä, jolloin hyöty on kaksinkertainen. Näin omalle bonustilille kertyy samanaikaisesti bonusrahaa, jotka voi käyttää itse kannustaja.

Pakan Salibandyseuran kannustusrahan osuus oli 4 819€, joka oli kolmanneksi suurin koko potista. Salibandyn saama summa jaetaan joukkueille niin että kukin salibandyjoukkue saa 500 euroa joukkueen käyttöön. Kiitos kaikille kannustajille.

Sama kannustusjärjestelmä jatkuu tänä vuonna eli nyt kannustamaan omaa seuraa, ilmoittautumalla kannustusrahaston jäseneksi. Kannustusrahastoon ilmoittautuminen edellyttää jäsenyyttä Koilismaan Osuuskauppaan.

Ilmoittaudu Kannustajaksi I

Ilmoittautumalla mukaan kannustajiin sinä voit konkreettisesti vaikuttaa siihen, kuinka paljon Pallokarhujen salibandy saa Koillismaan Osuuskaupan 40.000 euron tukipotista.

Koillismaan Osuuskauppa maksaa yhdistykselle tukea sen mukaan kuinka paljon kannustajaksi ilmoittautuneille on maksettu Bonusta vuoden 2018 aikana. Kannustaminen ei pienennä Bonustasi, saat sen itsellesi aivan kuten aikaisemminkin.

Näin ilmoittaudut:

  1. Mene S-kanavan etusivulle S-kanava.fi. Kirjaudu sivun yläreunasta Omalle S-kanavalle. Voit siirtyä Omalle S-kanavalle myös S-Pankin verkkopankista.
  2. Kirjautumiseen tarvitset S-tunnuksen. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta voit luoda sen klikkaamalla kohtaa: Luo uusi tunnus.
  3. Siirry Omalla S-kanavalla osioon Osallistu ja vaikuta.
  4. Valitse tuettavien yhteisöjen / seurojen listasta Kuusamon Pallo-Karhut Salibandy ry.
  5. Klikkaa "Päivitä tiedot" -painiketta.

Vuoden 2018 kannatusjakso on 1.1.– 31.12.

Kannustajaksi voit ilmoittautua, jos olet Koillismaan Osuuskaupan asiakasomistajatalouden pääjäsen.

Huom ! Kannustajaksi täytyy ilmoittautua vuosittain eli edellisen vuoden kannustajaksi ilmoittautuminen ei siirry automaattisesti seuraavalle Kannustajat kaudelle !