nakyvaamainontaakesa

Kausimaksut

Juniorikiekkojaosto kustantaa paljon erilaisia kuluja, kuten esimerkiksi sarjamaksut, tuomaripalkkiot, varusteita, valmentajien/huoltajien ym. koulutuskulut, ea- ja  huoltotarvikkeet, luistimien teroituskoneet sekä huolto- ja käyttökustannukset, jäämaksut, bussit sarjapelimatkoilla, palkinnot, pankki-, puhelin- ja kirjanpitokulut, vakuutukset, varastot sekä seuran ja pelaajien varusteita. Näiden kulujen kattamiseksi juniorikiekkojaosto kerää kausimaksuja.

Kausimaksut kaudella 2022-2023

Osassa juniorisarjoissa on tasontarkastus joulutauolla. Joukkueiden U9-U19 kuukausierät 1-4/2023 määritetään, kun tiedetään joukkueiden tasontarkastuksen jälkeinen sarjaohjelma kauden loppuun saakka.

Sarja kk-erä kuukaudet kk-erä kuukaudet
U19       5 x 128 €  elo-joulukuu       4 x  tammi-huhtikuu
U15 5 x 111 € elo-joulukuu 4 x  tammi-huhtikuu
U14      5 x 107 € elo-joulukuu 4 x  tammi-huhtikuu
U12  5 x 45 € elo-joulukuu 4 x   tammi-huhtikuu
U11 5 x 54 € elo-joulukuu 4 x  tammi-huhtikuu
U10 5 x 66 € elo-joulukuu 4 x   tammi-huhtikuu
U9 5 x 38 € elo-joulukuu 4 x  tammi-huhtikuu
U8  3 x 50 € marras-tammikuu (koko kauden maksu)

Jos perheestä on useampi pelaaja U9-U19-joukkueissa, on nuoremman/nuorempien pelaajien kausimaksu 70 % pelaajan kausimaksusta. Alennus ei koske U8-ikäluokkaa.

Kausimaksu sisältää Pallo-Karhujen pelaajan henkilöjäsenmaksun 5 €.

U9-junioreista alkaen on kausimaksun lisäksi 10 tunnin talkoovelvoite (á 10 euroa) tai 200 €/perhe (pelaajamäärästä riippumatta). Talkootehtävinä ovat jäähallin kahvion eri tehtävät seuran tapahtumien aikana, jäähallin viikkosiivoustehtävät sekä talkootehtävät Olutfestarit ja Ruka Nordic -tapahtumissa. Tehtäviin järjestetään perehdytys. Kausimaksun voi suorittaa talkootyönä tai rahana. Seuran talkootyön korvaus on 10 €/h. Talkoovelvoite ei koske U8-ikäluokkaa.

Kausimaksut maksetaan pankkiin samaa pelaajan 1. kerran saamaa viitenumeroa käyttäen kaikki ”junnukaudet”.

Harrastukseen on mahdollista saada taloudellista tukea. Lue lisää Jääkiekkoliiton sivuilta.

Pakollisen Suomen Jääkiekkoliiton pelipassin ja sporttiturvan (ellei omaa kilpaurheilun kattavaa vakuutusta) hoitaa pelaaja (vanhemmat) itse:  http://www.finhockey.fi/index.php/pelaajalle/pelipassit. Kysy tarvittaessa ohjeita joukkueenjohtajalta.

Varusteet:

Juniorikiekkojaosto lainaa pelaajien käyttöön U11-junioreista alkaen

  • pelisukat      
  • peli- ja harjoituspaidan
  • maalivahdin kilpikäsineen, räpylän, polvisuojat, rinta/käsivarsisuoja.