Sääntöjä kertaamassa

Niinhän se on, että välillä itse kunkin on aika saada muistutusta sääntöihin. Siispä aamulla kokoonnuimme Torangin koululle kertaamaan sääntöjä erotuomarikoulutuksen muodossa. Ei sillä, että minä olisin erotuomariksi ajatellut ryhtyä, mutta tiedänpä tuolla kentällä onko pilliin puhallus aiheellinen vai aiheeton ja osaan puhuttaa tuomaria tilanteen niin vaatiessa. 

Aamu oli aurinkoinen ja kurssikaverit hyväntuulisia aamusta lähtien, en siis noussut turhaan normaalia lauantaiherätystäni aiemmin. Eskohan siellä jo odotteli, oli ajellut aamulla Rovaniemeltä meitä kouluttamaan.  

Mietiskelin mielessäni, että toiseksi viimeinen lomapäivä ja istuskelen koulun penkissä, aurinko paistaa pihalla, mihinhän taas olen lupautunut.. Mutta Eskon aloittaessa Juhan ja Ismon säestyksellä huomasin, että ei ehkä sittenkään huono valinta. Onneksi mukana oli myös pari nuorta poikaa, jotka innokkaina säbäilijöinä olivat ottaneet mailat mukaan ja saimme teoriaopetuksen lisäksi muutamia käytännönoppejakin salissa. 

Päivästä muodostui antoisa ja olen taas muutamaa asiaa viisaampi, Eskon kanssa varmasti tavataan talven aikana ja otetaan mittaa säännöistä, ehkäpä vielä mietin uudestaan tuomarointiakin. Nyt kuitenkin suunnataan katseet kohti kuukauden päästä alkavia pelejä!

Toivottavasti näemme teidän lukijoiden kanssa kotihallissa pelien merkeissä, mukavaa alkanutta syksyä kaikille!

Terveisin, naisten joukkueen kapteeni