Uutiset

Treenit toistaiseksi peruttu

Suomen hallitus on tänään 16.03.2020 päätynyt ottamaan tiukemman linjan koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi. Tästä johtuen myös seuratoiminta salibandyjaoston osalta on keskeytetty 13.04.2020 asti. Kaikki yli 10 hengen ryhmäkokoontumiset on kielletty. Seuraamme edelleen tilannetta ja harjoitusten jatkumista käsitellään uudestaan tilanteen niin salliessa.

 

Autetaan yhdessä toisiamme, pestään käsiä riittävän usein ja vältetään lähikontakteja sekä riskiryhmiä.

 

Alta löydät linkkejä ajankohtaisiin aiheisiin 

https://yle.fi/uutiset/3-11260395

https://salibandy.fi/uutiset/huippu-urheilu-uutiset/salibandyliiton-sarjat-pysahtyvat-koronaviruksen-vuoksi/

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

https://www.koillissanomat.fi/aihe/koronavirus-kasite

https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/10616/hallitus-paatti-suosituksista-koronaviruksen-leviamisen-hillitsemiseksi

(Tiedotetta päivitetty 16.03.2020 klo 19) 

Kaudelle 2019-2020 treenivuorot

2019-2020 kauden treenivuorot on päivitetty.

Vuosikokous/kevätkokous, muuttunut ajankohta

Kuusamon Pallo-Karhut Salibandy ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään 27.5.2019 klo 18, Ravintola Otsolassa.

 

Tervetuloa!

Puheenjohtaja

Kannustuskuulumisia

Koillismaan Osuuskaupan kannustusraha tuotti seurallemme huikeat 6520€. Se on huomattava tuki seuran toimintaan. Saadulla tuella kustannetaan yhteisiä yleisiä kuluja ja koulutusmenoja, kuten vasta muutama viikko sitten pidetty maalivahtikoulutuskustannukset. Lopulla tuetaan joukkuekohtaisesti kutakin joukkuetta.

Muistattehan, että uusi kannustusrahakausi on jo pyörähtänyt käyntiin. Ilmoittaudu kannustajaksi ja kasvata salibandyn osuutta kannustusrahasta. Kannustaminen ei vähennä omaa bonussaldoasi vaan henkilökohtainen bonuksesi kasvaa samanaikaisesti.

Linkki Kannustajat -sivustoon.

Salibandyn Tapaniturnauksen voitto AC Akkujusseille

Salibandyn Tapaniturnaus pelattiin tuttuun tapaan Kuusamon Liikuntahallilla 26.12.2018. Tapaniturnausta on pelattu vuodesta 2014 alkaen, joten voidaan turnausta voidaan kutsua jo perinteiseksi. Tälle vuodelle oli muutamia rajoituksia koskien joukkueiden kokoonpanoa. Pelaajamäärä oli rajoitettu 12 pelaajaan, V divaripelaajia sai olla max 5 ja IV tai ylempiä max 2 pelaajaa/joukkue. Turnaukseen osallistui 11 joukkuetta, osassa joukkueissa mukana sekä naisia että miehiä. Päivän aikana joukkueissa pelasi n. 130 pelaajaa. 

Lue lisää...