Pölkky Kuusamon joukkue viittä vaille valmis

Pölkky Kuusamon joukkue ensi kaudelle on lähes valmis. Joukkueessa jatkaa 17-vuotias yleispelaajalupaus Jenna Mustonen, joka on tehnyt Pölkyn kanssa vuoden kestävän jatkosopimuksen. Tuleva kausi on Jennan toinen Kuusamossa.

Ensi kaudella Pölkkyä vahvistaa myös keskitorjuja Anna Wruck. Viime kaudella Portugalissa pelanneella 26-vuotiaalla amerikkalaisella on pelikokemusta jo useammasta maasta ja hän tuo johtajuutta muuten nuoreen ryhmään:

”Olen innoissani jatkamassa lentopallouraani Kuusamossa tulevalla kaudella. Lentopalloammattilaisuuden etuja on maailman näkeminen. Suomi tulee olemaan minulle uusi kokemus monin puolin, mutta odotan mielenkiinnolla pääseväni tutkimaan tätä osaa Euroopasta ja tutustumaan uuteen kulttuuriin. Olen alunperin kotoisin Alaskasta ja lumisiin maisemiin palaaminen tulee olemaan mielenkiintoista Portugalissa vietetyn kauden jälkeen. Olen kiitollinen valmentaja Timo Tolvasen ja seuran antamasta mahdollisuudesta. Odotan innolla korkeatasoisia pelejä Kuusamossa ja tiimityötä, jonka avulla saavutamme tavoitteemme ensi kaudella!”

Pölkky Kuusamolla on 11 pelaajasopimusta kaudelle 2019-2020:
Yleispelaaja Adeja Lambert (USA)
Yleispelaaja Veera Hämäläinen
Yleispelaaja Essi Helminen
Yleispelaaja Jenna Mustonen
Keskipelaaja Jonna Wasserfaller (SWE)
Keskipelaaja Bettina Yli-Sissala
Keskipelaaja Anna Wruck (USA)
Passari Jalissa Trotter (USA)
Passari Venla Huurne
Hakkuri Lucia Babic (CRO)
Libero Milka Koskenkorva

Valmentaja Timo Tolvanen