Pölkyllä runkosarjan kaksi viimeistä vieraspeliä

Pölkky Kuusamo pelaa viikonloppuna runkosarjan viimeiset vierasottelunsa. Sunnuntaina klo 17 alkava ottelu LP Vampulaa vastaan on samalla uuden Tahto-Areenan avajaisottelu. Otteluun on yleisöllä vapaa pääsy, joten tunnelmaa on tiedossa hallin täydeltä. Ottelu on hähtävissä Yle Areenassa https://areena.yle.fi/1-50065565. Maanantaina Pölkky pelaa Hämeenlinnaa vastaan Elenia-Areenalla klo 18.30 alkaen.
 
Pölkky ja Vampula kisailevat pudotuspelien neljännestä paikasta ja samalla kotiedusta. On hyvinkin mahdollista, että joukkueet kohtaavat puolivälierissä. Vampulalla on nyt piste enemmän kuin Pölkyllä, mutta samalla myös yksi ottelu enemmän pelattuna. Vampulalla on jäljellä Pölkyn jälkeen ottelut LP Viestiä, LP Kangasalaa, Hämeenlinnaa ja Nurmoa vastaan. Pisteet siis lujassa Nurmoa lukuunottamatta. Pölkyllä puolestaan Hämeenlinnan jälkeen kotona Orpo kaksi kertaa, WoVo ja LP Viesti, joista otettavissa on hyvinkin 6-9 sarjapistettä.
 
Orpollakin on vielä saumansa, koska sillä on pelit pelaamatta Kangasalan ja kahden Pölkky-pelin lisäksi Nurmoa, WoVoa ja Plokia vastaan. Mielenkiintoinen loppukausi on taas tiedossa.
 
Pölkky on hävinnyt tällä kaudella jo kaksi kertaa Vampulalle. Olisiko nyt jo revanssin paikka ja samalla lähes varma kotietu puolivälieriin. Ploki voitti pari iltaa sitten Vampulan sen kotikentällä. Voiton avaimena olivat kohtuullinen vastaanotto, torjunta-puolustus ja hyökkäysten päättäminen. Jos oma syöttö ja vastaanotto toimii, Vampula on vaikeuksissa. Jos kaverille heitetään ns. helppopalloja, ne kyllä tulevat kovaa takaisin. Vampulan ulkkareiden hyökkäyssuunnat olivat Ploki-pelissäkin aika selkeät, viistoon sekä tsekkiä keskelle kenttää tai ykköskulmaan. Ulottuvan keskipelaajan satasen hyökkäys suuntautuu lähes poikkeuksetta viistoon ja samaan kohtaan pelikenttää.
 
Hyvää ja rentoa peli-ilmettä viikonvaihteen peleihin, Pölkky! Ja kaikki etäfanit paikanpäälle kannustamaan.