Pölkyn vieraspelien saldona jälleen voitto ja tappio

Pölkky Kuusamon viikonlopun kiertueen saldona oli voitto ja tappio viime viikonlopun tapaan. Tämän päiväinen voitto Nurmon Jymystä nosti Pölkyn sarjataulukossa kolmanneksi ohi LP Kangasalan, jolla on tosin vähemmän otteluita pelattuna. Sarjataulukossa johtoasemaa pitää LP Viesti pistein 35, toisena on Hämeenlinnan Lentopallokerho 25 pisteellä samalla ottelumäärällä kuin Pölkky (12 pelattua ottelua). Pölkyn sarjapisteet ovat 21.
 
Eilen LP Viesti oli toistamiseen liian kova pala yhdeksän pelaajan voimin taistelleelle Pölkylle. Erät kotijoukkue ensin mainiten 3-0 (25-21, 25-13, 25-16). Pölkystä suurimman pistemäärän teki hakuri Trine Kjelstrup 14/+6. Keskipelaaja Mia Swanegan oli ensimmäisessä erässä pitelemätön kymmenellä pisteellään. Kotijoukkueen hakkuri Kertu Laak takoi puolestaan pisteet 17/+12.
 
Tänään Pölkky vieraili Nurmossa ja Jymy joutui taipumaan 0-3 (16-25, 20-25, 17-25). Jymy pysyi erissä hyvin mukana kymmenen pisteen paikkeille, mutta sen jälkeen Pölkky oli selkeästi vahvempi joukkue. Pölkystä suurimman pistemäärän teki joukkueen kapteeni Jonna Wasserfaller 16/+8. Jonnan pisteistä puolet tuli ässäsyötöillä (8 kpl). Trinen pisteet olivat 15/+8. Jennifer Nogueras teki passarille oivat pisteet 7/+7, joista kolme ässää, kaksi hyökkäyspistettä ja kaksi torjuntaa.
 
Tässä Jonnan lyhyet kommentit Nurmo-pelin jälkeen:
- Kaikenkaikkiaan hyvä peli. Tulimme takaisin vahvasti eilisen tappion jälkeen ja teimme paremmin asiat joista olimme puhuneet. Mukava lähteä kotimatkalle kolme pistettä mukana.
 
- Overall it was a good game. We came back strong from yesterday’s defeat and did the things we talked about better. Nice to go home with 3 points!
 
Tuomas Alatalo, mitä ajatuksia viikonlopun peleistä?
- Eilen oli Viesti  yksinkertaisesti liian kova, ei löydetty aseita joilla olisimme pystyneet horjuttamaan heitä. Lisäksi kun oma peli ei rullannut, niin rumat oli lukemat.
 
- Tänään Nurmossa pystyimme ehjään ja tasapainoiseen peliin, ottelu pysyi hyvin meidän kontrollissa. Vaikka väsymys hieman näkyikin pelaajissa, niin jaksoimme raataa esimerkiksi puolustuspelissä.
 
Nurmon Jymy - Pölkky Kuusamo 0-3 (16-25, 20-25, 17-25)

Jymy: DeWeese 9/+8, Malloy 9/+2, Friberg 5/+2
Pölkky: Wasserfaller 16/+8, Kjelstrup 15/+8, Lambert 11/+3
 
LähiTapiolan pisteet
3 Wasserfaller Pölkky
2 Kjelstrup Pölkky
1 DeWeese Jymy
 
PRO libero: Niemelä Pölkky