E-tyttöjen syyskauden kuulumisia

E-tytöissä pelaa tällä kaudella kaksi joukkuetta; Jääkarhut ja Pesukarhut. Syksyn aikana on harjoiteltu kovalla osallistumisprosentilla kaksi kertaa viikossa 11 tytön voimin. "Reenit" koostuvat perusharjoitteista eli sormi-ja hihalyönneistä, syötöistä ja passaamisesta. Uutena juttuna harjoituksissa on harjoiteltu iskulyöntiä.

Jääkarhut pelaavat tiikerisarjaa ja sijoittuivat syyskaudella oman lohkonsa neljänniksi. Yhteensä tiikerisarjassa pohjoisen alueella on 21 joukkuetta. Pesukarhut pelaavat aluesarjassa, jossa ei pelin aikana enää sallita koppia. Sarjassa oli yhteensä 8 joukkuetta ja tytöt sijoittuivat syksyn peleissä neljänneksi. Molempien pelit jatkuvat tammikuussa. 

Molempien syyskauden viimeiset pelit pelattiin lauantaina 16.12. Syksyn aikana on ollut yhteensä 3 turnausta, joista yksi on ollut kotiturnaus. E-ikäisissä pelaa samassa sarjassa sekä tytöt että pojat. Tämä on tuonut varsinkin aluesarjan peleihin "kovuutta", esimerkiksi iskulyönteihin ja niiden puolustamiseen. 

E-tytöt toivottaa Rauhallista Joulua kaikille lentopallon ystäville! ????

E -tytöt toivottaa Hyvää Joulua !
Ylärivi: Emmi Tarvainen, Ella Pitkänen, Enni Ervasti, Inka Louhela, Mimosa Pitkänen, Malla Kokkonen Alarivi: Anni Korhonen, Mila Pitkänen, Inka Sova, Sara Koramo, Nella Lindgren

Valmentajat: Anu Koramo ja Anu Tarvainen

  • Luotu .