F -ikäisten toimintapäivä Muhoksella

Pakan F -ikäiset starttasivat päivään jo ennen seitsemää lähtien kohti Muhosta. Matka taittui mukavasti nukkuen ja sekä tulevaa päivää jännittäen. Tällä kertaa reissuun lähdettiin yhdellä joukkueella. 

Toimintapäivän aloitus peli meni tunnustellessa ja Tähtiareenan valoja katsellessa. Ensimmäisten pelien jälkeen oli vuorossa joukkueiden esittelyt, joka vapautti tunnelmaa ja pienten passitreenien jälkeen päästiin jo paremmin käyntiin. Oli hienoa nähdä miten yhteispeli sujui ja varsinkin syötöt onnistuivat mallikkaasti.

Turnauksen viimeisessä pelissä pääsimme tuulettelemaan ja lasten sanoin "voitolla kotiin". Puitteet Muhoksella olivat hyvät ja kiitos paikalla olleille taustajoukoille kannustuksesta.

F -ikäisten toimintapäivät ovat loistava tilaisuus järjestää junioreille elämyksiä, sillä päivän aikana pelien lisäksi (yleensä 3 peliä) suoritetaan Taito-/temppurata. Pelit pelataan kahden erän otteluina. Syöttö lähteen vuorotellen joukkueilta, jota edeltää kiertovaihto. Pisteet lasketaan mutta sarjataulukkoa ei pidetä.

- Toni ja Päivi

 PaKa F -juniorit

  • Luotu .