Puolan leiri päivä 5

15.09.2019

Moikka!

Viides päivä Puolassa aloitettiin aamupalalla ja pienellä happihyppelyllä. Päivän peli alkoi jo klo 13, joten lounaan jälkeen lähdettiinkin jo hallille. Turnauksen viimeinen peli pelattiin paikallista AZS vastaan ja siinä ratkaistiin turnauksen voittaja. Peli oli tiukkaa taistelua, joka päättyi lopulta voittoomme 3-2. Peli oli hyvää taistelua koko joukkueelta ja kaikki pääsivät näyttämään taitojaan.

Lue lisää

Puolan leiri päivä 4

14.09.2019

Tänään aloitettiin päivä hikoilemalla aamutreeneissä. Junnut vei suvereenisti koitoksen, haettiin hyvä tuntuma illan peliin. Hyvän levon ja ruuan jälkeen seurasimme Mozyerin sekä paikallisen joukkueen Gliwicen peliä. Sitten koittikin jo ottelumme  tuttua Ostravan joukkuetta vastaan. Hitaan ensimmäisen erän alun jälkeen pääsimme omaan rytmiin, eikä Ostravalla ollut enää sanomista siihen peliin. Selkeä 3-0 voitto siis meille. Pelin jälkeen suoraan hotellille syömään ja nukkumaan.  

Lue lisää

Puolan leiri päivä 3

13.09.2019

Heissan!

Tänään päivästämme kertovat teille Lucia ja Jenna. Perjantaiaamu alkoi aamupalalla hotellissamme. Aamupalan jälkeen oli vuorossa aamujumppa. Se olikin hikinen, sillä kuntosalilla oli todella huono ilma. Aamujumpan jälkeen oli hiukan aikaa olla hotellilla ennen ruokailua. Ruokana meillä oli pottumuussia ja (liha) pullia. Ruoan jälkeen oli hiukan aikaa ennen peliä esim. nukkua päiväunet.

Lue lisää

Puolan leiri päivä 2

12.09.2019

Moikka!

Torstaiaamu alkoi aamupalalla hotellilla, jonka jälkeen matkasimme Kliwicesta kohti Ostravaa, Tsekin puolelle. Ensimmäisessä matsissa Ostravaa vastaan hävisimme kaikki neljä pelattua erää. Jokaisesta tiukasta erästä opittiin kuitenki paljon ja peli parani loppua kohden. Lounaan jälkeen kävimme kävellen koko joukkueen kesken läheisellä ostarilla kahveilla ja smoothieilla.

Lue lisää