Pölkky Kuusamon joukkue viittä vaille valmis

25.05.2019

Pölkky Kuusamon joukkue ensi kaudelle on lähes valmis. Joukkueessa jatkaa 17-vuotias yleispelaajalupaus Jenna Mustonen, joka on tehnyt Pölkyn kanssa vuoden kestävän jatkosopimuksen. Tuleva kausi on Jennan toinen Kuusamossa.

Ensi kaudella Pölkkyä vahvistaa myös keskitorjuja Anna Wruck. Viime kaudella Portugalissa pelanneella 26-vuotiaalla amerikkalaisella on pelikokemusta jo useammasta maasta ja hän tuo johtajuutta muuten nuoreen ryhmään:

Lue lisää

Kausikorttien myynti alkaa

22.05.2019

Kausikortit myynnissä ensi viikonlopun B-Alue SM-turnauksessa. VIP-katsomon yläosaan kausikortteja rajoitettu määrä, varmista oma paikkasi ajoissa.

Hinnat:
- 140€  sisältää kaikki runkosarjan pelit + mahdolliset suomen cupin pelit ja kotiturnauksen pelit (alustavasti 7-8.9.2019) 1 tai 3 katsomo, ei sisällä mahdollisia Eurocup pelejä.
- 190€ muuten sama kuin edellinen, mutta paikka on 2-katsomon (VIP) ylärivi nimellä merkitty paikka (paikkoja rajoitetusti).
- 260€ sisältää kauden kaikki kotipelit (runkosarja, jatkosarjat, mahdolliset Eurocupin, Suomen cupin sekä kotiturnauksen pelit) 2-katsomon (VIP) ylärivi nimellä merkitty paikka Max.16 paikkaa.

Kausikortit myynnissä B-Alue SM-turnauksessa, tiedustelut Tarmo Ronkainen (040 5403950).
Pankkikortti ei käy maksuvälineenä.

Pölkky Kuusamolle kaksi pelaajasopimusta

07.05.2019
Pölkky Kuusamo tiedottaa:
 
Pölkky Kuusamon joukkueessa jatkaa yleispelaaja Veera Hämäläinen. Alkava kausi on Veeralle kolmas Kuusamossa. Uutena pelaajana joukkueeseen liittyy Alajärven Ankkureiden kasvatti keskipelaaja Bettina Yli-Sissala. Bettina siirtyy Kuusamoon Nurmon Jymystä. Molempien sopimukset kattavat ensi kauden.
Lue lisää